8 دلیل اصلی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید
در دهه گذشته، گوشی های هوشمند دنیای ما را متحول کرده اند. مصرف کننده های بیشتری نسبت به قبل از گوشی های هوشمند درکارهای مختلف استفاده می کنند. با افزایش کاربران گوشی های هوشمند اندرویدی، تقاضا برای توسعه دهندگان اندروید نیز افزایش می یابد. اگر شما فردی هستید که نمی توانید تصمیم بگیرید که آیا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید یا نه، پس این مقاله برای شما مناسب است.
در این مقاله، 8 دلیل اصلی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید در سال 2024 را لیست کرده ایم تا به شما در تصمیم گیری آگاهانه کمک کنیم.
قبل از اینکه به دلایل یادگیری برنامه نویسی اندروید بپردازیم، اجازه دهید برخی از اصول basic را روشن کنیم:
اندروید چیست؟
اندروید یک سیستم عامل موبایلی است که برای برنامه نویسی اپلیکیشن های مختلف موبایل استفاده می شود. توسط کنسرسیومی از توسعه دهندگان به نام Open Handset Alliance توسعه داده شد و توسط گوگل در سپتامبر 2008 راه اندازی شد.
بر اساس گزارش Statista، تعداد کاربران گوشی های هوشمند در سراسر جهان در فوریه 2020 به بیش از سه میلیارد افزایش یافت. ناگفته نماند که از بین تمامی سیستم عامل هایی که روی گوشی های هوشمند مختلف اجرا می شوند، اندروید محبوب ترین در بین مردم در نظر گرفته می شود. اندروید با استفاده از برندهای متعدد smartphoneها و tabletها به تمام نقاط دنیا رسیده است.
چه کسی می تواند یک برنامه نویس اندروید شود؟
شما لازم نیست که یک برنامهنویس با تجربه باشید تا برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید. اگر مبتدی هستید و مایل به ایجاد شغل در برنامه نویسی اندروید هستید, میتوانید در دوره برنامه نویسی اندروید آموزشگاه ما شرکت کنید.
نقش برنامه نویسان اندروید چیست؟
برنامه نویسان اندروید اپلیکیشن های مختلف موبایل را بر روی پلتفرم اندروید ایجاد می کنند. آنها به عنوان بخشی از مسئولیت های اصلی خود، برنامه هایی را که ما در تلفن های هوشمند و تبلت های خود استفاده می کنیم، توسعه می دهند. آنها اغلب با تیمهایی که چندین متخصص دارند همکاری میکنند تا برنامههای بهتری با باگ های کمتر توسعه دهند. توسعه دهندگان اندروید همچنین مسئول اطمینان از پاسخگویی و کیفیت یک اپلیکیشن در هنگام استفاده هستند.
دلایل اصلی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید
اگر به عقب برگردید و نگاهی جامع بیندازید، فکر میکنم هر فرد منطقی میگوید اندروید با سرعتی بسیار سریع نوآوری میکند و آن را به کاربران میرساند.
به نقل از Sundar Pichai، مدیرعامل گوگل و آلفابت، سرعت نوآوری اندروید هرگز بیشتر از این نبوده است. smartphone های مختلف با سرعتی سریع در سطح جهانی در حال استفاده هستند و اندروید یکی از بازیگران اصلی این رقابت بوده است. در اینجا مهمترین دلایلی که چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید، آورده شده است.
1. یک تکنولوژی open source است
اندروید یک سیستم عامل open source است. همچنین یک سیستم عامل تلفن همراه مبتنی بر لینوکس است که source code را به صورت رایگان در دسترس همه قرار می دهد تا از آن استفاده کنند. kernel لینوکس که در اندروید استفاده می شود تحت GPL قرار دارد. این بدان معنی است که هر تغییری که در source code ایجاد می شود باید زمانی که یک binary (یک نرم افزار کامپایل شده و قابل اجرا) برای عموم منتشر(release) می شود در دسترس قرار گیرد.
با مجوز دادن به توسعه دهندگان برای adapt (سازگاری) و ویرایش آسان کدهای برنامه نویسی، آزادی زیادی را به برنامه نویسان ارائه می دهد.
2- سهم در بازار دستگاه های بزرگ (Huge Device Market Share)
اندروید پرفروش ترین سیستم عامل موبایل در سراسر جهان در دهه اخیر بوده است. با این حال، دیگر فقط یک سیستم عامل گوشی هوشمند نیست. بسیاری از چیزهای دیگر مانند Android Wear(ساعتهای هوشمند)، e-Readers(کتابخوان الکترونیک)، Google Glass(عینک گوگل) و Android TV را به کار گرفته است. برای همه این دستگاهها، اصول برنامه نویسی تقریباً یکسان است، زیرا همه آنها توسط Android طراحی شدهاند.
طبق گزارش منتشر شده توسط Statista، «در سال 2019، اندروید حدود 91 درصد از بازار سیستم عامل موبایل در هند را در اختیار داشت.» این غول همچنین بر بازار جهانی تسلط دارد. این شرکت تا سه ماهه چهارم سال 2016 بیش از 80 درصد از بازار جهانی گوشی های هوشمند را در اختیار داشت.
3. ورود آسان تر به بازار
برای ساختن یک برنامه اندروید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که خود را به عنوان یک برنامه نویسی دهنده register کنید، APK (Android Package Kit) خود را ایجاد کنید و آن را به پلتفرم برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل اندروید ارسال کنید. این فرآیند بسیار ساده تر از register در پلتفرم iOS است. تعجب میکنم چرا؟ خوب… زیرا فرآیند دریافت تاییدیه از اپل بسیار پیچیده تر است و مراحل زیادی را شامل می شود.
برنامه های اندروید معمولاً در یک روز تأیید و اجرا می شوند. برعکس، انجام همین کار در App Store اپل زمانبر است.
4- سهم بازار بزرگی از اپلیکیشن ها
طبق آمار Statista، “تا سه ماهه اول سال 2020، تعداد کل برنامه های موجود در Google Play Store برای کاربران اندروید 2.56 میلیون بود که ظاهراً بسیار بیشتر از 1.85 میلیون برنامه موجود در Apple App Store برای کاربران iOS است.”
با توجه به افزایش سهم بازار اپلیکیشن های اندروید، سازمان های بزرگ به دنبال توسعه دهندگان اندروید هستند، به همین دلیل است که برنامه نویسی اندروید امروزه به محبوب ترین گزینه، برای حرفه ای شدن تبدیل شده است.
هنگامی که برنامه نویسی اندروید را یاد گرفتید و شروع به ساختن برنامهها کردید، میتوانید برنامههای اندرویدی خود را به میلیونها کاربر در سراسر جهان برسانید.
5- فرصت های شغلی متعدد و متنوع برای انتخاب
با رشد سریع بازار اندروید، فرصت های شغلی برای توسعه دهندگان اندروید نیز در حال افزایش است. بنابراین اگر می خواهید برنامه نویسی اندروید را به عنوان یک گزینه شغلی انتخاب کنید، می توانید به راحتی یک حقوق خوب در این صنعت دریافت کنید.
متخصصان اندروید در سِمَت های مختلفی کار می کنند. تجربه و تخصص شما در برنامه نویسی اپلیکیشن می تواند شما را واجد شرایط مشاغل مختلف مانند Architect موبایل، برنامه نویس اپلیکیشن موبایل، برنامه نویس اندروید، مهندس اندروید و مهندس نرم افزار Embedded موبایل کند.
6. آزادی
آینده شغلی در برنامه نویسی اندروید به شما انعطاف پذیری و توانایی کار از هر جایی را که می خواهید می دهد. یک برنامه نویس اندروید لزوماً مجبور نیست کار از ساعت 9 تا 17 انجام دهد. پس از ورود به این صنعت، می توانید انتخاب کنید که در شرکتی که به آن ملحق شده اید کار کنید یا همچنین می توانید در خانه به عنوان یک فریلنسر کار کنید. امروزه بسیاری از سازمان های مشهور به کارمندان خود اجازه دورکاری می دهند. فقط شما باید مطمئن شوید که مهارتها و تجربیات شما در برنامههای شغلی شما می درخشد.
7. یادگیری آسان
برنامه نویسی اندروید معمولا نیازمند دانش زبان برنامه نویسی جاوا است. جاوا به عنوان یکی از ساده ترین زبان های کدنویسی برای یادگیری در نظر گرفته می شود. اگر دانش کافی از جاوا دارید، می توانید به راحتی اپلیکیشن های اندرویدی موفقی ایجاد کنید.
بسیاری از زبان های دیگر مانند Kotlin، C++، Python و # C را می توان برای برنامه نویسی برنامه اندروید استفاده کرد.
8. دوره های آنلاین متعدد
اگر مبتدی هستید و نمیدانید از کجا شروع کنید, این دورهها به شما کمک خواهند کرد تا تمام دانش را به عنوان یک برنامه نویس تمامعیار اندروید به دست آورید. حتی اگر حرفهای باتجربه هستید, میتوانید مهارتهای خود را از راحتی خانه خود با کمک این دورههای آنلاین ارتقا دهید.
سخن پایانی
برنامه نویسی اندروید نه تنها یک مهارت آسان برای یادگیری است، بلکه بسیار مورد تقاضا است. با یادگیری برنامه نویسی اندروید، بهترین فرصت ممکن را برای رسیدن به اهداف شغلی که تعیین کرده اید به خود می دهید. هنگامی که شروع به کار کردید، در کمترین زمان، شغل رویایی خود را پیدا خواهید کرد، آن ارتقاء را خواهید داد یا یک تجارت موفق برای خود در زمینه برنامه نویسی اندروید ایجاد خواهید کرد.
7 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
مقاله بسیار جالب و آموزنده بود! ممنون بابت به اشتراک گذاری.
سلام
با دیدن این مقاله خوبتون مشتاق یادگیری برنامه نویسی شدم.
سپاسگزارم
توضیحات بسیار دقیق و کاربردی بودند، خسته نباشید.
این مقاله به سوالات زیادی که داشتم پاسخ داد، مرسی!
اطلاعات جدید و مفیدی در این مقاله یاد گرفتم. متشکرم.
سلام وقت بخیر
چقدر طول میکشه که به یک برنامه نویس جونیور اندروید تبدیل بشیم؟
سلام. در صورتی که بصورت خودخوان کار کنید بین ماه تا یک سال زمان میبرد.،اما در صورتی که زیر نظر یک آموزگار متخصص برنامه نویسی را فرا بگیرید پروسه یادگیری سریعتری خواهید داشت