توسعه دهندگان چگونه از برنامه های رایگان موبایل کسب درآمد می کنند؟
بعد از به اتمام رساندن پروژه باید تصمیم بگیرید که می خواهید اپلیکیشن خود را در Apple App Store یا Google Play Store قرار دهید.
آیا برای دانلود از کاربران مبلغی دریافت کنید یا آن را به صورت رایگان برای دانلود قرار دهید؟
یکی از دلایلی که توسعه دهندگان برنامه های خود را پولی میفروشند اینست که راه دیگری برای درآمد زایی از برنامه خود نمی دانند. آنها تصور می کنند که تنها راه بازگرداندن هزینه هایی که صرف تولید اپلیکیشن شده، تنها از طریق فروش اپ امکانپذیر است که این یک تصور اشتباه است.
برنامه های رایگان در صورتی که توسعه دهندگان راه درست استفاده از آن را پیدا کنند می تواند منبع درآمد خوبی باشد. توسعه دهندگان زیادی هستند که از این استراتژی پول به دست می آورند شما نیز می توانید با دنبال کردن چند استراتژی مهم به این موفقیت دست پیدا کنید.
• در این راه باید کاربران را بفهمید و نیازهای آنها را درک کنید.
• رقابت با دیگران را در برنامه کار خود قرار دهید.
• خریدها و تبلیغات درون برنامه ای را در اپ های خود قرار دهید.
• هنر و ظرافت خود را در طراحی بکار بگیرید.
در هر صورت اگر در مورد ارائه یا عدم ارائه برنامه خود به صورت رایگان شک دارید باید بگوییم که بهترین گزینه رایگان قرار دادن اپ است.
تمام چیزهایی که باید انجام دهید را در ادامه بیشتر توضیح می دهیم.
همانطور که مشاهده می کنید بیشتر برنامه هایی که دانلود می شوند رایگان هستند؛ زیرا کاربران عادت به پرداخت هزینه برای برنامه ها ندارند بنابراین بعید است برای برنامه شما استثنا قائل شوند یا ممکن است مشابه برنامه شما در مارکت های دیگر به صورت رایگان وجود داشته باشد که آن را دریافت کنند.
بنابراین بهترین انتخاب رایگان کردن برنامه است و در این بین باید به دنبال راه های دیگر برای کسب درآمد از این برنامه های رایگان باشید.
ما به عنوان متخصص در این حوزه که قبلاً این مورد را تست کرده ایم به شما می گوییم که این مورد کارایی دارد و شما می توانید از برنامه های رایگان کسب درآمد کنید.
کاربران خود را درک کنید برای آنها وقت بگذارید و درباره نیازهای آنها در برنامه کمی فکر و تحقیق کنید.
این مورد برای افرادی که شاغل هستند و اطلاعات مشتریان خود را دارند به نسبت آسان تر از دیگران است، اما اگر می خواهید بدون پسوند یک شرکت کار کنید باید روی اهداف بالقوه تمرکز کنید و بفهمید که افراد چه می خواهند و چگونه فکر می کنند.
به عنوان مثال سیستم عاملی که برنامه شما روی ان اجرا می شود نیز از نظر کاربران مهم است و روی آن تأثیر می گذارد.
رفتار کاربران اندروید و اپل با هم متفاوت است. اگر کاربران خود را نشناسید نمی توانید چیزی را درک کنید پس با این دید یک گام جلوتر از بقیه خواهید بود. درک کاربر باعث می شود که شما تقریباً بدانید آن ها از چه دستگاه موبایلی استفاده می کنند.
همیشه این 3 سؤال را از خودتان بپرسید:
- چه کسی از این اپلیکیشن استفاده می کند؟
- برای چه از آن استفاده می کند؟
- چطور از آن استفاده می کند؟
زمانی که بتوانید به این سؤالات پاسخ دهید می توانید ببینید که کاربران چه کاری انجام می دهند و آن را با اپ شما مقایسه می کنند تا ببینند آیا نیاز آنها را برآورده می کند یا نه.
اگر پاسخ مثبت باشد برنامه شما وضعیت خوبی را برای ادامه مراحل دارا می باشد.
رقبای خود را درک کنید
تجزیه و تحلیل رفتار رقبا یکی از تاکتیک های بازاریابی است که بیشتر افراد آن را نادیده می گیرند. آنها آنقدر مشغول برنامه و تمرکز روی شرکت خود هستند که رقبا را کلاً فراموش می کنند. قبل از انجام هر کاری شما باید رقبای خود را شناسایی کنید.
پس از اتمام این مرحله شما می توانید به تجزیه و تحلیل و آنالیز کامپوننت ها ( analyze the components) بپردازید و عملکرد آن ها را بررسی کنید.
این نمودار به شما کمک می کند تا در مسیر درست قرار بگیرید. با استفاده از این نمودار می توانید چیزهای زیادی یاد بگیرید.
اگر رقبای شما کاری مشابه شما انجام داده اند باید بررسی کنید که آیا آنها کار را بهتر انجام داده اند یا خیر.
یاد گرفتن از کارهای خوب دیگران خجالتی ندارد و شما باید از آنها الگو بگیرید.
شما می توانید به سادگی از روش های مشابه آنها در استراتژی های کسب و کار خود استفاده کنید. ممکن است شما در انجام این تحقیق به ضعف های رقبای خود نیز پی ببرید.
شما باید این اشتباهات را یادداشت کنید تا در برنامه های خود آن ها را تکرار نکنید و از انجام آنها جلوگیری کنید.
سعی کنید خلاقیت داشته باشید و کارهای دیگران را تکرار نکنید. یک برنامه منحصر بفرد و بهتر از دیگران ایجاد کنید و مطمئن باشید که نقطه اصلی در بازاریابی همین است.
برند مناسب درآمد زایی شما را بسیار ساده تر می کند حتی اگر به صورت رایگان برنامه خود را منتشر کنید.
اقدامات مورد نیاز برای درامد زایی
اکنون که اجزای اولیه کسب درآمد را بررسی کردیم نوبت به درآمد زایی رسیده است و ما باید تمرکز خود را روی این مورد قرار دهیم.
دو روش درآمدزایی برای برنامه های رایگان وجود دارد:
- پرداخت درون برنامه ای
- تبلیغات
شما می توانید یکی یا هر دو روش را در برنامه خود پیاده سازی کنید.
هر کدام از این موارد مزایایی دارد که در ادامه بیشتر توضیح می دهیم تا بدانید چه کاری باید انجام دهید.
پرداخت درون برنامه ای
این امکان در برنامه باعث می شود کاربر با برنامه آشنا شود و از خرید خود مطمئن شود. این امکان باعث افزایش تعامل کاربر و بهبود تجربه کاربری می شود.
دیدگاهتان را بنویسید