روش های کسب درآمد از اپلیکیشن های اندروید
امروزه ما در روزگاری زندگی می کنیم که هیچکس بدون گوشی تحمل یک روز سر کردن را ندارد و همه به طریقی به گوشی های موبایل و اپلیکیشن های متفاوتی که نصب کرده اند، وابسته شده اند و این فرصت بسیار خوبی برای برنامه نویسان موبایل است تا اپلیکیشن های اندرویدی که بیشترین کاربرد و استفاده کننده را دارد تولید کنند و از این راه کسب در آمد کنند بطوری که برنامه نویسی اندروید به یکی از پرکاربردترین شاخه های برنامه نویسی تبدیل شده است.
چه فردی باشید که در بیرون منزل مشغول به کار هستید یا درون خانه، فرقی نمی کند شما می توانید در هر دو صورت به کار برنامه نویسی موبایل پرداخته و از این راه هم کسب درآمد داشته باشید. در ادامه راه هایی که می توان از اپلیکیشن های موبایل پول درآورد را ذکر می کنیم. با ما همراه باشید
استفاده از تبلیغات
استفاده از تبلیغات یکی از آسانترین راه هاست که شما بدون گرفتن پول از کاربر می توانید پول در آورید و با ایجاد و انتشار یک اپلیکیشن، حتی رایگان، با قرار دادن تبلیغات بنری یا ویدئویی در آن کسب درآمد کنید. نمایش تبلیغات با کلیک هر کاربر در اپلیکیشن شما موجب درآمدزایی می شود.
این تبلیغات می تواند به صورت آیتمی در بین آیتم های برنامه، بصورت بنر در بالا یا پایین صفحه، بصورت یک پاپ اپ فول اسکرین یا به صورت یک صفحه جدا نمایش داده شود. بیشتر فیلمهایی که مدت مشخصی برای نمایش دارند اینگونه نمایش داده می شوند. درآمد شما در این تبلیغات وابسته به تعداد بازدید کاربران از تبلیغات دارد.
استفاده از سرویس Google AdMob برای تبلیغات
این سرویس یکی از معتبرترین و محبوب ترین پلتفرم هاست که کاربران زیادی در حال استفاده از آن در اپلیکیشن های اندرویدی و IOS خود هستند که می خواهند تعداد مخاطبین و تعداد نصب آنها بیشتر شود. درامد از این سرویس بصورت دلاری می باشد که برای کاربران ایرانی بسیار درآمد خوبی می تواند باشد. این سرویس کاملاً با Google Analytics سازگار است.
فروش اپلیکیشن
با وجود انواع و اقسام اپلیکیشن های رایگان، کمتر کسی برای خرید اپلیکیشن پا پیش می گذارد. برای اینکه فروش اپلیکیشن شما بالا باشد باید اپلیکیشن مورد نیاز کاربران با امکانات منحصربفرد داشته باشید تا کاربر را برای خرید جذب کند.
بعد از تولید اپلیکیشن شما می توانید آن را در مارکت های معرفی مانند کافه بازار، گوگل پلی و … قرار دهید تا از فروش آن بتوانید کسب درآمد کنید.
پرداخت درون برنامه ای
اگر اپلیکیشنی که تولید کرده اید و می خواهید کاربران با اطمینان خاطر از محتوای مدنظرشان آن را خریداری کنند، پرداخت درون برنامه برای برنامه خود قرار دهید. در این صورت کاربران به صورت رایگان به قسمت هایی از اپلیکیشن دسترسی دارند و قسمت های مهم و اساسی آن با خرید اپلیکیشن قابل دسترسی می باشد.
نسخه Freemium
در این روش برنامه نویسان دو نسخه از اپلیکیشن یکی به صورت رایگان و یکی به صورت پولی در اختیار کاربران قرار می دهند. کاربر با دانلود نسخه رایگان که امکانات محدودتری دارد با روش استفاده از برنامه و امکانات آن آشنا می شود و در صورت تمایل می تواند نسخه کامل و پولی آن را خریداری نماید.
حمایت های مالی
حتماً شما هم در بعضی از اپلیکیشن های رایگان دیده اید که یک قسمت تحت عنوان حمایت های مالی قرار دارد و کاربران به خواست خود مبلغی را به عنوان تشکر از برنامه نویسان آن اپلیکیشن پرداخت می کنند، در صورتی که هیچ اجباری برای پرداخت مبلغ وجود ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید